Wednesday 14 November 2012

Toby

Toby. 

Emellett döntöttünk végül. Az elmúlt három napban listákat írtunk, furcsa, vicces, és híres nevek közül válogattunk, míg végre ma este kiválasztottuk a legegyszerűbbet. Toby. Bár a Vlad (the Impaler) is illett volna rá, John szerint az nem hangzik jól, ha majd ötször el kell ismételni egy huzamban, mert az illető épp nem figyel, és a Boris is jó név, de még a végén azt hinnék, Boris Johnson után neveztük annak, politikai indíttatásból. Boris Johnsont egyébként szeretjük, de azért ne lakjon velünk. Peanut meg azért nem lett, mert John egyik barátjának a kutyáját hívják úgy. Azt, amelyik egyfolytában ugat és mondja a magáét. Ez mondjuk közös bennük... Mármint a cicával. Be nem áll a szája. Ha bárki kívülálló hallaná, biztos azt hinné, ő a világ legszomorúbb és legmagányosabb cicája. Forever alone...

5 comments:

  1. Jó fej... Anyukámék macskája is állandóan kommunikált. Egy idő után majd értitek, mikor mit miért és hogyan. Ők is értették... :-)

    ReplyDelete
  2. Hát nagyon cukker pakker:-) és a Toby jó név:-) annyira jó, hogy van cicátok. Legnagyobb öröm:-)

    ReplyDelete
  3. Mi annak idején 2 tesócicát vittünk haza, mert sokkal több pénzbe (kajába) nem kerül, több vizet nem zavar, viszont 2x annyi szeretet és bújást jelent, plusz ők napközben ott vannak egymásnak. Még 1 cicmarek?:) Ha megismered tényleg érteni mit mond. Bújós, barátságos egyébként? Hogy halálosan cuki, azt látom.

    ReplyDelete
  4. Eddig nagyjabol ugy fest, hogy ilyeneket mond: "Mar 1 perce itthon vagy, es meg mindig nem velem foglalkozol"... "heeee, egyedul vagyok... mar vagy 2 perce"... "huuu, az az ize erdekesnek tunik, mostantol az enyeeeem :D"

    Egyelore meg nem tervezunk megegyet... de kesobb lehet

    ReplyDelete