Thursday 8 November 2012

National Day of Whining

Tegnap volt a National Stress Awareness Day, ezért aztán mára és holnapra kaptunk egy masszőrt az irodába, akihez aztán be tudtunk jelentkezni egy 10 perces vállmasszázsra.

Persze a mi irodánkban ezt se lehet kultúráltan lebonyolítani. Amikor meghirdették az időpontokat, Greasball egyből huhogni kezdett, mint egy pávián, majd fennhangon kijelentette, hogy ő csak akkor foglal időpontot, ha a masszőr nőnemű lesz. Aztán még voltak páran, akik erre heves bólogatásba kezdtek, hogy ők aztán biztos nem hagynák egy pasinak, hogy fogdossa őket. Halkan megjegyeztem, hogy ez nem olyan masszázs, aminek a vége happy ending, a masszőrt nem kell megdugni se, és ez különben se a fogdosásról szól, de ezek képesek voltak tüntetést szervezni, hogy férfi masszőr be ne tegye hozzánk a lábát.

Ma reggel én az elsők között mentem be, így aztán sorra jöttek oda faggatni, hogy mondjam el, milyen volt, meg hogy szerintem jól néz-e ki a masszőr, és le kellett-e vetkőzni. Én komolyan nem tudom, mit hittek, hogy majd egy 10 perces irodai masszázs orgiába fog torkollni, ahol az összes kollega ruhátlanul csavarodik egymásra?

Frenchie persze az időpontja előtt két perccel meggondolta magát, és nem akart menni. Mariot győzködte, hogy menjen helyette, de az se akart, mire Frenchie ráordított az új srácra, aki Matt, hogy akkor ő menjen, az meg csak pislogott nagyokat. Amikor aztán kellőképp felidegesítettek, amihez röpke egy percre volt szükség, jeges hangon közöltem velük, hogy valaki húzzon be, de nagyon gyorsan, mert már két perce bent kéne lennie valakinek, és miattuk fogják későbbre tolni mindenki más masszázsát is. Matt erre csak hitetlenkedve nézett rám, és megjegyezte, hogy ez a hangnem talán egy kicsit erős. Válaszul csak vasvilla szemeket meresztettem rá, mire felpattant és bemenekült a masszázs szobába.

Az meg szintén nem létezik nálunk, hogy dráma van és abban a Polski Tiger nem vesz részt, úgyhogy egyből rákezdett, hogy ő igazából nem is akar menni, meg ki tudja, milyen ez, ugye mindezt azok után, hogy velem részletesen elmeséltette, és hogy mi lesz, ha le kell vetkőznie, szintén azok után, hogy elmondtam, hogy nem kell. Mivel különösebben senki nem figyelt rá, megismételte, csak ezúttal még nyávogott is hozzá, mint egy hisztérikus ötéves. Erre aztán többen el is kezdték győzködni, hogy pedig csak próbálja ki, azt meg ott húzkodta a vállát egyre, nem is bírtam tovább nézni, elmentem inkább ebédelni.

Később persze már azt hangoztatta fennhangon, hogy ez olyan egy fantasztikus élmény volt, amit kár lett volna kihagyni, megmondta ezt ő mindenkinek már az elejétől kezdve.

Szóval amikor én olyanokat mondok, hogy stresszes a munkám, nem kizárólag az idegesítő ügyfeleimre gondolok.

5 comments:

  1. Most komolyan: van neked normális, jófej kollegád?

    ReplyDelete
  2. Találó gif... :P (mellesleg egy nagyon jó rész is volt! :D)

    ReplyDelete
  3. A jofej kollegaim mind mas teamben vannak... Szetszorva. Mar gondoltam ra, hogy kene egy Team Jofej, es akkor az osszes normalist oda begyujteni. En valahogy mindig kifogom az ilyeneket, amiota itt dolgozok, a Tiger valahogy mindig vagy velem van egy teamben, vagy csak siman ott ul tolem ket meterre, ugyhogy nincs menekves

    ReplyDelete
  4. basszus, én majd meghalok egy masszázsért, ezek meg???? :(

    ReplyDelete