Thursday 28 June 2012

Neanderthals

Miután múltkor kinyilatkoztattuk, hogy csak a holttestünkön át maradunk ebben a lakásban tovább, mint nagyon muszáj, az utolsó pillanatban mégis úgy döntöttünk, hogy talán nem augusztus végére kéne időzíteni a költözést, mert pont egybe esne a dél-afrikai nyaralással.
Ez meg nem csak logisztikailag lenne túl bonyolult egyszerre költözni és utazni, de a pénz minderre szintén nem a fán terem.
Szóval miután mindezt eldöntöttük, meg az ügynökségen is bejelentettük, a landlord két nappal később kitalálta, hogy neki mégiscsak kell a lakás. Biztos már hiányoztak neki a neandervölgyi szomszédok. Egyébként miután meghosszabbítottuk a szerződést, megállapítottuk, hogy lehet, hogy ez azt jelenti, hogy kötélből vannak az idegeink, de azért másnap, vasárnap reggel, amikor 7-kor nekiálltak tányért törni és artikulálatlanul üvölteni, szóltunk a rendőröknek, hogy talán érdemes lenne megnézni, ki öl kit. Meg is nézték, csönd is volt egy hétig, de minden csoda három napig tart, mert a következő vasárnap már ugyanúgy ordítottak, mintha mi sem történt volna.
Ehh...

No comments:

Post a Comment