Wednesday 16 January 2013

Irodai egypercesek

A múlt  hét folyamán egyébként Bruce-tól is megszabadultak, most mindenki azt találgatja, ki lesz a következő. Amikor mondtam G-Dognak, hogy beszélnem kell vele, csak kérdőn nézett rám.
"You are not leaving, are you?"
"I don't know. Am I?"
Erre megjegyezte, hogy undok vagyok, de ettől függetlenül nekem nem kell aggódnom. Bólintottam, hogy persze, mert tőlem megszabadulni kicsit költségesebb lenne, de ki tudja, lehet, hogy megadásra akarnak kényszeríteni.

Nem akarnak amúgy. G-Dog még azt is elárulta, hogy valami díjat is nyertem egy versenyen, amiről azt se tudtam, hogy zajlik. A hivatalos bejelentés pénteken lesz, úgyhogy még nem tudom, mit kapok, de állítólag valami, ami nagyon jó, ha van.

Ezeket ismerve nyilván valami, ami jó ha van, csak nem nekem, és gondolom feleslegesen reménykedek, hogy egy Razer Naga gaming mouse lesz az, programozható gombokkal, és hozzá egy háttérvilágítással ellátott billentyűzettel.

12 comments:

  1. A Razer egerek túlértékeltek, egyszer volt, hamar szét is esett :(

    Evvel szemben itt van a mostani Speedlink Kudosom, harmadannyiba került, és két éve bírja a strapát :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penzt en se adnek a Razerre mondjuk, de ha az lenne a jutalom, akkor ok, mert olyan szep a mintaja :D
      Amugy pont tegnap neztem egy masikat, fele annyiba kerul, de nagyon jo, Johnnak is olyan van: Logitech G500 Gaming Mouse. Igaz o meg nem probalta a programozos gombokat.

      Most rakerestem a tiedre is, jofelenek tunik tenyleg :)

      Delete
  2. Húha, gratula! Milyen munkakörben dolgozol, ha nem titok? Nem tudtam kisakkozni.:)

    ReplyDelete
  3. Project manager. Mondjuk ez meg igy sztem nem irja le, de lenyegeben vannak ugyfeleim es veluk dolgozunk kulonbozo projekteken, van, hogy csak en, de van, hogy pl. velunk programoztatjak a kerdoiveket, es akkor koordinalni kell a programozokat, meg a dataprocessorokat (azok nemtom mik magyarul, sose hallottam elozoleg roluk). Ugy roviden ennyi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. adatfeldolgozók (adatbányászok) :)

      Delete
    2. Ahhhh, koszi :) Az a banyasz de cukin hangzik :D

      Delete
  4. Anyám, ez nem semmi! Köze van mindennek a piackutatáshoz, marketing stratégia előkészítéséhez, vagy célcsoport kiválasztáshoz?
    Ez tulképpen izgi lehet, ráadásul folyamatos kommunikációt igényel, gondolom. Egy-egy project után pedig jókat lehet bulizni.:)

    ReplyDelete
  5. Mi csak "panel provider" vagyunk, szoval mi inkabb csak a technikai felteteleket biztositjuk. Szoval az ugyfel altalaban research agency, es ok hatarozzak meg, hogy milyen emberek kellenek nekik az interjukhoz, stb.

    De amugy igen, csinalunk olyan projekteket, amikor pl muzlit v. sampont kell tesztelni, vagy olyan reklamot ertekelni, amit meg nem mutattak be, stb.

    Viszont mi csak begyujtjuk az adatokat es tovabbpasszoljuk a researchereknek. Pedig tok jo lenne, ha azt is csinalnank, mert elvileg tanultam azt is... :)

    ReplyDelete
  6. Amazon vouchert :D de majd megirom am az egeszet... :)

    ReplyDelete