Saturday 19 January 2013

... and the award goes to...

Tegnap megtörtént a nagy bejelentés az irodában. Először egy emailt küldtek a verseny nyerteseiről, hogy ne érjen senkit meglepetésként, ha esetleg vesztett és azt hitte, nyerésre áll. Az én nevemet persze elírták. Azt már megszoktam, hogy kiejteni senki nem képes, de hogy már az is túl bonyolult, hogy valahonnan kimásolják, az új.

A mi irodánkban két team van, így aztán mindkettőben választottak egy első és egy második helyezettet. A mi teamünkben a Polski Tiger nyert, aki erre visítozott egy sort, meg puszikat dobált mindenkinek, majd emailben közölte mindenkivel, hogy "I'm so exited, love you guys". Biztos vagyok benne, hogy úgy értette, "excited", mert akkora szerencsém nem lesz, hogy ez valaha is az exit felé vegye az irányt.

Szóval én második helyezett lettem, de miután megláttam, hogy az elsők egy Kindle Fire-t kaptak, még örültem is, mert azt kipróbáltam a Waterstonesban, és egyáltalán nem tetszett. Egyrészt nem vagyok nagy rajongója a tapogatós-simogatós képernyőnek, másrészt meg közvetlen fényforrás mellett tükörnek is elmenne, az meg nem túl praktikus olvasáshoz. Azt nem tudom, természetes fényben milyen lehet, de szerintem napsütésben se látszik olyan jól a szöveg.

Én egy £40 Amazon vouchert kaptam, amin majd gaming mouset fogok venni. Nem Razer Naga-t, az amúgy is túl drága, és kommentben meg is erősített róla Don, hogy szétesős fajta.


G-Dog még egy kis beszédet is mondott, amiben kihangsúlyozta, hogy én mennyire awesome vagyok, meg mindig pontos, rendezett, és hogy valamit nagyon tudhatok, mert mindig képes vagyok időben végezni, még amikor rengeteg dolgom is van. Ezen a rendezetten amúgy jót röhögtünk Kyrivel, aki ilyen asszisztens féle az egész teamnek, de szerda óta megkaptam teljesen, hogy segítsen az új projektemen. Mindig odajön az asztalomhoz megkérdezni valamit, én meg sokszor csak nézek rá üres tekintettel, mert épp valami mással foglalkoztam, és fogalmam sincs miről beszél, vagy csak simán elfelejtek valamit, aztán mehetek utána. Ráadásul tegnap egész délután azon merengtünk vajon a portugál kérdőív miért angolul jelenik meg, ha a platformunkon keresztül nézegetjük a teszt verziót, pedig a programozói felületen portugál. Végül a programozó vette észre, hogy rossz linket használtunk.

Bár az is igaz, hogy én főleg egyedül szoktam dolgozni, úgyhogy mindig tudom, mit csináltam már meg eddig, mit kell majd még megcsinálnom, szépen összerendezem egy fájlba az összes linket, aztán nincs keveredés. De így, hogy Kyri intézi a linkeket, meg tulajdonképpen mindent, kivével az emailezést a programozóval meg az ügyféllel, én meg csak néha-néha ránézek, mit művel, nem vettem észre, hogy nem a jót használta. Szóval tényleg rendezett vagyok, de nem tudok helyette is az lenni, meg nem emlékezhetek helyette is mindenre. Szerencsétlen amúgy már fél lábbal az ajtón kívül volt tegnap, amikor rákérdeztem, hogy elmentette-e azt, amit itt szerkesztgetett az elmúlt egy órában. Nem mentette, úgyhogy jöhetett szépen vissza. Ehh.


5 comments:

  1. Az exited résznél hangosan felnyerítettem :D

    ReplyDelete
  2. De ez amugy ilyen... multkor olvastam par emailt, amit irt, es a szavak fele, amit hasznalt nem is szo, meg meg a google se ismerte fel.

    Amugy koszi :) Ket es fel ev alatt most eloszor kaptam vmit... Mar ha leszamitjuk a vouchert kb masfel eve, de az kviz jatek volt, koze nem volt ahhoz, ki hogy dolgozik :)

    ReplyDelete
  3. Tök jó, és hasznos ajándék, amikor írtad, hogy azt mondták hogy jó ha van, azt hittem kapsz egy Swarovszki kristályokkal kivert tűzőgépet, vagy valami hasonló "hasznos" ajándékot :)

    ReplyDelete
  4. Haha, ket eve amugy iPadeket osztogattak. Azota azert lejjebb ment a szinvonal. De igazam lett, mert a Kindle Fire jo ha van, csak nem nekem. Nekem a 40 font sokkal jobban bevalt :D

    ReplyDelete