Thursday 28 February 2013

Lost cat

Kedden valaki felragasztott egy üzenetet a konyhaablakra, miszerint úgy tűnik, hogy elveszett a macskánk, és legutóbb valaki a sufnik közelében látta, ott nyávogott szomorúan. Ezt úgy olvastam, hogy Toby közben a vállamon ült, mint valami papagáj, és konkrétan azért nyávogott, mert vasárnap óta nem mehetett ki. Szóval fogalmam sincs, kinek a macskája veszett el.

Ma reggel aztán szokás szerint kint ült az ablakpárkányon, mert a doki tegnap azt mondta, most már újra kimehet. Amikor a reggelijét szórtam a tálkájába, annyira izgalomba jött, hogy elfelejtette, hogy csak tolatva tud bejönni, ki is esett szépen. Persze nem sokáig gondolkodott, ment is egyből fára mászni.

Most viszont be kellett hívnom, mert megyek dolgozni, úgyhogy most duzzog, és csak néz kifelé, meg huhog, mint egy bagoly.

4 comments:

  1. Lehet, hogy van egy Toby ikertestvér :P
    Huhog? Ez aranyos :))

    ReplyDelete
  2. van neki ez a furcsa nyavogasa, kb "hruuuuu- hruuu", es olyankor csinalja, ha vmi nem tetszik neki

    ReplyDelete
  3. :D kész !! ha már macskám nincs (aaaaaww) akkor a macskás cuky történeteid pótolnak egy kis macskarészt nekem.:D Mondjuk ehhez az is kel, hogy ilyen élvezetesen írj róla, de alig várom mindig az újabb macskás posztot :D

    ReplyDelete
  4. Nálunk a hugom nyula ad ki egy jellegzetes, röfögő hangot, baromi vicces (és agresszív :D)

    ReplyDelete