Wednesday 12 December 2012

Irodai egypercesek - Karácsonyi buli

Pénteken lesz a céges karácsonyi buli valami középszerű bárban a Piccadilly Circus közelében. Egyesek arra is már úgy ráizgultak, mintha ez lenne a hónap fénypontja, pedig rendes vacsora se lesz, de ezek mégis úgy odavannak, mintha még életükben nem ettek volna tavaszi tekercset, sültkrumplit, meg pálcikára feltűzött kolbászkákat smokey barbecue mártással.

Csak hogy érzékeltessem, mennyi kedvem van ehhez az egészhez, csak annyit mondok, én szívesebben maradnék otthon Guild Wars 2-t játszani. Pont aznap kezdődik a Winter's Day Event is egyébként, amit most azért fogok kihagyni, hogy olyan emberekkel töltsem az estét, akikből napi nyolc óra is pont nyolccal több, mint amit még szó nélkül el tudnék viselni. A Polski Tiger például hetek óta másról se beszél, mint hogy mit fog felvenni, meg mutogatja a £300-os ruháját, mindenkinek, aki csak a közelébe megy.


6 comments:

  1. Nálunk a munkahelyi menzán lesz, ha akarsz jönni be kell fizetned alapon :D Klafa lesz, alig várom én is :D De legalább ebédidőre tették, úgyhogy hamar le lehet lépni :D

    ReplyDelete
  2. Hehe. A karácsonyi ebéd az ma volt. Fizetni nekünk nem kellett, de persze most is volt, aki nyávogott egy sort, hogy mért oda megyünk, mért nem máshova, stb.
    Ezeknek semmi se jó.

    ReplyDelete
  3. :D imádom a szarkasztikus bejegyzéseid :D olyan mintha magamat látnám :D

    ReplyDelete
  4. Hát hallod, egyre inkább csak felhúzom magam ezeken a hülyéken és már egyáltalán nincs kedvem menni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. gondolom... de legalább a szarkazmus átsegít rajta. Mondjuk emgélni nem tudom milyen lehet őket (elég rémesnek tűnik) , mindenesetre (amíg volt munkám) én is hasonlóképp éreztem midnig magam, karácsony környékén a hülye kötelező bulikon pláne Nálunk az volt a divat, hogy mint az oviban "Húztunk" és mindenki megajándékozta azt (akit utált)...

      Tavaly már annyira nem volt ekdvem, kb. az élvezetei faktorom mindig a béka segge alatt kúszott a hülyékkel, hogy a testem fellázadt és olyan mandulagyulladást kaptam, hogy alig éltem. De persze 1. elvásrták, hogy ott legyek 2. megsértődtek emrt 2-3óra kínlódás után hazamentem.

      Szóval éljenek a szar karácsonyi céges bulik :D

      Delete
  5. Jól hangzik :(
    Nálunk elvileg nem kötelező, tavaly pl. nem is mentem. Ma este eljövök szerintem én is pár óra után.

    Ja, meg olyan húzás is volt nálunk... hehe. Tavaly abban se vettem részt. Idén meg kihúztam az ügyeletes okostojást, aki mindig mindent jobban tud mindneki másnál.

    ReplyDelete