Tuesday 30 October 2012

Revenge

Sokszor elhatároztam már, hogy Revenge maratont fogok tartani. Az elmúlt két napban nem mentem dolgozni, úgyhogy még időm is lett volna rá. Viszont akárhányszor megnézek egy részt, annyira idegesítőnek találom, hogy képtelen vagyok még egynek nekiállni.

A történet amúgy jó lenne, fiatal lány bosszút áll az apját hamis vádak alapján börtönbe juttató volt üzlettársakon, szerelmi szál, tengerparti faház, hamis személyazonosság, hackelés, csak néhol a fordulatok már elég brazilosak. Ráadásul egy átlagos kinézetű szereplő sincs a sorozatban, még a legutolsó kis takarítónő is simán elmehetne modellnek.

A Sunset Beach volt még ilyen. 15 évesen nagy fan voltam, de azért a vége felé már igencsak pislogtam, hogy ennyi hülyeséget hogy lehet kitalálni. 755 rész után a készítők végül rájöttek, hogy ezt már valószínűleg felesleges tovább fokozni, úgyhogy elintézték, hogy a jó főszereplők boldogan éljenek, míg meg nem halnak, a gonoszok elnyerjék méltó büntetésüket, és három évvel az első epizód bemutatása után törölték a sorozatot.

4 comments:

  1. Aha, bar nem tudom, van-e neki magyar cime, mert mindehol csak igy lattam

    ReplyDelete
  2. van, van, a bosszú a címe: ) http://revenge.hu/

    ReplyDelete
  3. Aaaa... ok. Mar ket napja nem neztem, kell egy kis szunet. Ebbol sose lesz maraton

    ReplyDelete