Monday 8 October 2012

The Drone has flown too

Ma egész nap redditet olvastam az irodában. A kétségbeejtő monotonitást végül Droneboy törte meg, amikor fogta magát és megszökött a délután közepén.
by H. Caldwell Turner

Eredetileg október végéig kellett volna maradnia, addig tart a felmondási ideje, de mivel az elmúlt két hetet otthon töltötte, kificamodott csuklóval, amit a helytelen egérfogás okozott, pedig még csak nem is gamer, a főnökök közölték vele, hogy igazából neki itt már nagyon nincs is keresnivalója.

Szóval ebédszünet után még azon merengett, hogy neki ehhez az egész búcsúzkodáshoz semmi kedve, mert mindenki csak képmutatóskodna, és amúgy is a legtöbbjüket ki nem állhatja. Where did I hear that before? Ehh... Kicsit de ja vu érzés volt, mert májusban John pontosan ugyanezekre az okokra hivatkozva akart az utolsó napján észrevétlenül távozni.

Kicsivel később aztán Droneboy egy üzenetet küldött a telefonomra, "I left the building, not coming back", miért is nem lep meg, ahogy az se, hogy hivatalosan erről se tud senki, ahogy azt is csak utólag vette észre mindenki, amikor John kisétált egy szép tavaszi délutánon és csak nekem írt annyit, hogy "The Eagle has flown".

No comments:

Post a Comment