Saturday 27 October 2012

Gym

Elhatároztam, hogy újra konditerembe fogok járni. Reggel meg is tettem az első lépést, és szereztem hozzá cipőt, mert egyébként én ilyet nem hordok, évek óta nincs is semmi ilyesmim. Még ott rájöttem, hogy ez így önmagában még nem lesz elég, mert nincs mit felvennem se, mert ilyesmiket se hordok by default.

Nem gondoltam egyébként, hogy ilyen nehéz ezeket beszerezni, de vagy fél órán át válogattam, mert olyat akartam, amiben nem úgy fogok kinézni, mint egy szabadnapos drogdealer, de rózsaszín királylányosat se szerettem volna. Végül egy egyszerű feketét választottam, amin egy apró fehér madártól eltekintve semmilyen megkülönböztető jelzés sincs.

A konditerembe online kellett beiratkozni, és emailben kaptam egy kódot, amivel majd bejutok, és bármikor mehetek, mert éjjel-nappal nyitva van. Egyébként azért ilyen olcsó (£17), mert csak nappal van bent néhány oktató, de azok különdíjasok, szóval elvileg nem sok vizet zavarnak, és minden mást online intéznek.

So exciting...

9 comments:

  1. jaj de szuper ez a madaras felső! Honnan lehet ilyet szerezni ? :-) odavagyok a madaras cuccokért!

    ReplyDelete
  2. Mit nem adnék, ha a közelünkben is lenne egy ilyen szolgáltatású konditerem :)))

    ReplyDelete
  3. Mrs Sway: az osszes edzos ruhat a Primarkban szereztem be. A madaras es a csikos £6 volt :)

    Viveca: szerintem ma en ezt ki is probalom, mar nagyon kivancsi vagyok

    ReplyDelete
    Replies
    1. au ... akkor nem lesz ilyenem egyhamar ... :-) mikor kint voltam rövid időre én is benéztem a Primarkba és vettem egy baglyos sapit+kesztyűt, de többre nem volt időm... pedig ezernyi jó dolgot látni ott...hozhatnák be kis hazánkba is...:)

      Delete
    2. A legtobb cucc ott amugy olyan, h jonak tunik, de felveve furcsa, meg pl vettem mar ott kardigant, ami ket mosas utan majdnem szetesett. De konditerembe jok ezek is, meg pl torolkozot, lepedot, salat, kesztyut, ilyesmiket szoktam venni meg itt.

      Delete
  4. Mi a gym neve? Országos hálózat? Nekem is kéne olyan hely, ami éjjel nappal nyitva van és csak 17 font!!

    ReplyDelete
  5. a madaras ruha nekem is nagyon tetszik. én is szeretnék elkezdeni kondiba járni, úgyhogy nekem is be kell szereznem valami göncöt:) no meg cipőt is..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cipot szerezni amugy nem volt egyszeru. A legkisebb meret kell, es abbol meg alig volt olyan, ami nem ronda. Mert mindenaron feketet akartam... :)

      Delete
  6. The Gym Group: http://www.thegymgroup.com/
    Van Manchesterben, de csak egy, ha jol lattam


    Level 4, City Tower, 2 New York Street, Manchester, Lancashire, M1 4HJ

    ReplyDelete