Wednesday 8 August 2012

New room, tiny room

Ha az új nappalink nem lenne olyan kicsi, hogy a kanapé is alig fér be, még örülnék is a biciklitárolóban felfedezett retró karosszéknek, mert mindig is akartam egyet. Egyébként az is kiderült, hogy az új ügynökünknek halvány fogalma nem volt a teljes beépített szekrényt elfoglaló szakadt függönykollekcióról, a konyhaszekrényekben fellelhető poharakról, tányérokról, meg úgy általában semmiről, ami a lakásban található. Mindenesetre megígérte, kideríti nekünk, hogy tudunk ezektől megszabadulni.

Nézegettem egyébként képeket, hogy némi inspirációt szerezzek, de sok haszna nem volt, mert bár szerintem is cuki a vintage bőrönd dohányzóasztalként való felhasználása, de el nem tudom képzelni, hogy a laptopomat hogy tenném rá. Aztán meg ott a következő probléma, hogy egyelőre nem tudom, hogy fog oda beférni három könyvespolc úgy, hogy ne labirintusra, vagy bútorraktárra hasonlítson a szoba. Vagy akár tarthatnám én is a földön a könyveimet, bár azért a közel 500 darab szerintem elég hülyén nézne ki... és akkor John gyűjteményét még csak bele se számoltam.

Ehh...

Képek: Cowbiscuits, DesignspongeThe Selby

6 comments:

  1. Kreatívnak kell lenni na :P Kis lakásból is lehet csodákat kihozni, látnád a miénket :) 30 négyzetméter, és megoldottuk, hogy beférjen a kb. 400-500 könyvem, és még fene jól is néz ki :P

    ReplyDelete
  2. Jol hangzik :) Egyebkent volt nekem is egy-ket otletem, de mivel az orias kanape nem az enyem, nem dobhatom ki, meg a fotelt se, de lesz nekem meg egyszer sajat lakasom, ahova olyan butort veszek, ami oda is illik :)

    ReplyDelete
  3. Jaj én se szeretem, ha valaki a könyveket a földön tárolja, még úgy se, ha mondjuk az ágy mellett van, vagy olyan helyen ahol nem érheti kár. A középső képen az ablakba biztos építtetnék ilyen párnás, szivacsülőkés olvasókuckót :)

    ReplyDelete
  4. Olyat en is szeretnek :) John konyvei amugy ilyen uveg ajtos szekrenyben vannak, de abbol is kell majd meg egy...

    ReplyDelete
  5. Csak nézelődtem a neten, mit szólnál például egy ilyenhez? :P

    http://technabob.com/blog/wp-content/uploads/2012/07/Sunflower-Chair.jpg

    ReplyDelete
  6. Wow... valamiert nekem errol a startrek jut eszembe :D

    ReplyDelete