Sunday 26 August 2012

Frozen Airlines

Olyan még nem volt, hogy az Air France-nál minden simán ment volna. Tavaly egy nappal halasztották el a járatunkat, idén csak pár órával, de cserébe olyan hideg volt a gépen, hogy tíz órán keresztül vacogtunk a szánalmas kis rongy alatt, ami takaróként szolgált. Aludni persze megint nem tudtam, úgyhogy mire Johannesburgba értünk már alig álltam a lábamon.

Itt egyébként most kezdődött a tavasz, úgyhogy a következő két hétben elvileg végig sütni fog a nap. Igaz két hete még épp esett a hó, és olyan se volt itt legalább 50 éve, szóval még bármi megeshet.

4 comments:

  1. auu ugye hozol nekünk sok fényképet a blogra? légyszi légyszi! Mi Seychellen voltunk nászúton és ugyanígy jártam a 10órás repülőút és a 20órás tranzitidő alatt Dohában mint Te, 2"takaró" alatt, farmerkabátban vacogtam végig az éjjelt és itthonra szupi mandulagyuszim lett mire hazaértünk...

    Integess Botswananak a repülőgépről hazafelé, tegnap adtunk be a Férjemmel CV-ket egy állásra oda:-) és érezd Nagyon Jól Magad!

    ReplyDelete
  2. Living with Elephants NGO szervezetbe keresnek 2 embert, elephant Handler és Volunteer.Mi emg ebben dolgozunk már vagy 5éve...csak itthon:) de sajnos nem írtak azóta..:(

    ReplyDelete
  3. Remélem sikerül :) Ez jól hangzik

    ReplyDelete